hmjui

FRU

ulj

Fotografiranje (ZDRAVE) hrane

Photosession fotografiranja (zdrave) hrane u udruzi Format. Ne samo da je bilo zabavno, već je bilo i za prste polizat u pravom smislu riječi... I da ne zaboravimo pohvalit našeg Master Chefa Vilija Radonića.

G I O S T R A Poreč

Šesto izdanje Porečkog povijesnog festivala – Giostra održao se od 7. do 9. rujna u Poreču. Porečka Giostra, koje se tradicionalno održava drugog vikenda u rujnu, i ove je godine okupila veliki broj kostimiranih sudionika. Tristo godina duga tradicija zaživjela je u Giostri, porečkom povijesnom festivalu koji oživljava događaje i viteško nadmetanje iz 18. stoljeća.
Formatovci su popratili događaji

Vidi

azz

PICIGIN OPEN - MEDULIN 2012.

PICIGIN - MEDULIN CUP 2012

PROSLAVA 30 GODIŠNJICE PD GLAS ISTRE

azz

U subotu 17.03.2012 na novoj lokaciji u poslovno-trgovačkom centru GREEN GOLD, etaža +1, na Radničkoj cesti 52 u Zagrebu održan je 10 jubilarni međunarodni Fotosajam. Posjetioci su mogli uživati u raznovrsnoj ponudi i prezentaciji foto i video opreme.
Organizatori uspjeli su omogućiti svim ljubiteljima fotografije, profesionalcima i amaterima da na jednom mjestu prezentiraju, prodaju i razmjenjuju svu moguću fotografsku opremu, od najnovijih modela fotoaparata i studijske rasvjete do starih analognih fotoaparata koje više ne možete naći u redovnoj prodaji. Također, su pružili posjetiteljima nova znanja iz fotografije kroz razna stručna predavanja i radionice.

Formatovci su se organizirali i krenuli na sajam sa dobrom voljom i pozitivnom energijom.
galerija fotografija

Dana 25.02 2012. Formatovci su se pridružili izletu kojeg je organizirao klub amaterske fotografije ( KAF ) S. Lovreč. Ekspedicija Gornja Bujština - Vrnjak, ponor Butori.
Vođa ekspedicije: Kristian Macinić,
Cilj ekspedicije: upoznati napuštene i manje poznate destinacije Istre. Ponor Butori, Jugovski potok - prirodne ljepote, selo Vrnjak - napušteno selo, crkva, groblje ... za svakoga po nešto ...
Prvo okupljanje na Ponte Portonu oko 9:20, zajednička vožnja do mosta prije Vrnjaka - parkiranje - šetnja do sela Vrnjak, posjet groblju i crkvi. Piknik na lokaciji ponor Butori, Jugovski potok, ćevapi, pijača i ostalo ... sve super.
Bilo nas je oko 35 fotoamatera i to Klub amaterske fotografije KAF Udruga Format Batana Rovinj i foto klub Rijeka
Hvala organizatoru za lijepo druženje
galerija fotografija

Dane 21.01 i 22.01 2012.god Udruga Format u suradnji s udrugom " Airsoft Klub - Delta ratne igre" iz Medulina prati ratne-borbe gdje se razni timovi obučeni u ratne odore (vrlo slične originalnima iz raznih ratova) airsoft pucaljkama ratuju, napadaju jedni druge. IGRE se odvijaju dva dana bez prestanka galerija fotografija

Dana 21.12.2011. u 18.00 sati skupna izložba fotografija mještana Općine Medulin ( Društveni dom -blok 11 ). Suorganizator Udruga FORMAT

vidi pozivnicu

Dana 14.12.2011 u 19.30 sati skupna izložba polaznika tečaja digitalne fotografije u prostorijama Karlo Rojc.( Dnevni boravak-prizemlje ). izložba

vidi flayer

Dana 20.10.2011.U tzv dnevnom boravku u prizemlju Rojca,se Udruga ljubitelja fotografija Format predstavila godišnjom skupnom izložbom njihovih 12 članova i to svatko sa tri fotografije.Autori su imali odriješene ruke u odabiru teme pa su se neki odlučili poigrati svjetlom i sjenama i stvoriti dojmljive siluete.Ukratko svatko je dao najbolje od sebe. izložba

vidi flayer

Dana 10.10.2011. počeo je godišnji tečaj digitalne fotografije građana.Tečaj je sastavljen od teoretkog predavanja i praktičnog rada u studiju.Na kraju tečaja predviđena je skupna izložba polaznika tečaja digitalne fotografije.

gjg
vhgo