hmjui
ghnja
jouio
njhj
kleul
ujgkl
dgf

Pozdrav!

Zovem se ĐULIJANO BELIĆ, rođen sam 1965. u Puli. Bavim se fotografijom od 2002. godine. Od fotografskih motiva, najviše sam zaokupljen planinskom fotografijom, posebno u dijelu koji se tiče izrade panoramskih fotografija velikog formata. Do sada sam obišao lijep dio Hrvatske, Slovenije, Italije, Makedonije i Crne Gore. Zanimaju me i portreti ljudi, osobito u smiješnim i veselim trenucima, ali i u situacijama u kojima se kroz portret osjeća život i stanje duha osobe koju fotografiram.

Volim se postaviti u poziciju fotoreportera, i obožavam izazov išćekivanja da se nešto dogodi, i nakon što uhvatim važne trenutke, osjećaj je fantastičan. Modne revije, koncerti, ljetna događanja na ulicama i trgovima, sportski događaji... samo su neka od mojih fotografskih aktivnosti.

Autor sam priručnika "Škola Fotografije", u kojem sam objasnio sve neophodne fotografske pojmove i postupke koji mogu pomoći početnicima da se lako, bezbolno i s razumijevanjem uključe u čaroban svijet fotografije. Materijali se koriste i u udruzi Format, gde sam već nekoliko godina jedan od predavača na našim tečajevima osnova fotografije.

Do sada imam iza sebe jednu samostalnu i sudjelovanje na 30-tak skupnih izložbi. Svijet je lijep, uživajte u njemu i ovjekovječite ga fotografijom! Pozdrav Đulijano.
Možete me kontaktirati:
Facebook:ĐulijanoBelić

E-mail: djulijano.belic@pu.t-com.hr

 
gjg
vhgo
 
bmjh
ghju
jgk
lokf
jthj
uziz
gjgu
fjllo
uiha
rfhz
ufghf
ukge
eurn
futul
futul
futul
dskj
dhrt
kjjzu
kjjzu
kjjzu
hgtu